Belsőépítész, lakberendező – úri huncutság? - Mart : Mart

Belsőépítész, lakberendező – úri huncutság?

Röviden: nem, semmiképpen sem! De hosszabban most nem megyünk bele, a Google keresője rengeteg találatot hoz majd erre, érdemes végigolvasni egy-két tanulságos történetet. Aki már saját bőrén tapasztalata, szintén megerősíti, hogy rengeteg hozzáadott értéket ad egy szakember iránymutatása, aki viszont úgy gondolkozik, hogy „hát mindenki lakik valahol és mindenki berendezte már a lakását”, az nehezen lesz meggyőzhető.
Egy képzett lakberendező (pláne egy belsőépítész) nem csak kanapékat válogat és festék színmintákkal szaladgál egyik megbízótól a másikig, hanem olyan fontos kérdésekben segít, mint például: térkapcsolatok, hely- és energiatakarékos műszaki megoldások, technológia sorrendek, színhőmérsékletek és fényerősség, szabványok és előírások – és még hosszan sorolhatnánk! Talán ennyi is elég az elrettentéshez: tegye fel a kezét az a laikus, aki érdemben hozzá tud szólni a fenti témák valamelyikéhez. És akkor a belsőépítész és lakberendező eltérő feladatairól, szakmai tudásáról még szó sem esett! Fogadjuk el, hogy a belsőépítészet, lakberendezés is külön szakma, rengeteg tudást, alap- és folyamatos továbbképzést igényel.
Rengeteg olyan élethelyzet adódik, amikor jól jön a szakember segítsége: új lakást vásárolsz, de nem tudod, hogy befér-e a matchbox-gyűjteményed? Kirepültek a gyerekek, a férjed mindenképpen wellness-t szeretne a szobájukból, de te aggódsz a jacuzzi súlya és a pára miatt? Közeledik az iskolakezdés de a szobák száma nem lett több, így a meglévő gyerekszobát kell átalakítani íróasztallal és könyvespolcokkal? Jó szívvel ajánljuk, hogy ne essünk abba a hibába, mint a foci vagy a politika kérdésében, amihez ugye mindannyian kiválóan értünk?! Legyen véleményed, de kérjd szakember segítségét, ha valami igazán használható és szép végeredményre vágysz! És azt se feledd, hogy kollégáink szívesen segítenek a termékek kiválasztásában, a legjobb műszaki megoldás megtalálásában vagy egy fürdőszoba megtervezésében, de nem várható el tőlük, hogy a teljes „képet” egyben lássák!
#mart #aquamart #szaniter #burkolat #látványterv #belsőépítész #lakberendező #minőség

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.