Csaptelepek - Mart : Mart

Egy jól megválasztott csaptelep nem csak az életet jelentő víz forrása, de modern fürdőszobánk lehengerlő éke is lehet. Válasszon Hansgrohe, Grohe, Kludi, Mofém, Teka vagy Dornbracht márkájú csaptelepeink közül, és élvezze, hogy a luxus életérzés belopózik fürdőszobája falai közé, és magával ragadó élményt nyújt.

Válogasson csaptelep márkáink közül

Hansgrohe

1901-es alapítása óta a Hansgrohe a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb prémium szerelvény, fürdőszobai és konyhai csaptelep gyártója.

Grohe

A világszerte népszerű Grohe prémium csaptelepei és szaniterei tökéletes megtestesítői a hamisítatlan német csúcsminőségnek és eleganciának.

Kludi

Ha a víz funkcionális és érzelmi felhasználásáról van szó, akkor a Kludi a fürdőszobai csaptelepek, szaniterek és kiegészítők egyik...

Mofém

Meghatározó Magyar fogalom a csaptelep és szanitergyártás történetében, amely ma már a Teka cégcsoport részeként viszi tovább szakértelmét.

Teka

A 115 éves hagyományokkal rendelkező szerelvénygyártó a piac egyik legmeghatározóbb tagja, amely híres termékeinek kiváló minőségéről.

Dornbracht

Álmodjon otthonába egy spa világot! Képzelje el, hogy egy fárasztó nap után hazatér, s fürdőszobája a felfrissülés oázisaként vár...

Érdemes az Aquamart-ot választani!

Minőség

Legyen az életre szóló minőség fürdőszobája része

Stílus

Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust világmárkáink közül

Szakértelem

3D tervezés és több évtizedes tapasztalat a burkolatok, szaniterek és csaptelepek világában

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.