Dornbracht - Mart : Mart

Álmodjon otthonába egy spa világot! Képzelje el, hogy egy fárasztó nap után hazatér, s fürdőszobája a felfrissülés oázisaként vár önre!

 

 

A Dornbracht segítségével valóra válthatja álmait: az exkluzív igényeket kielégítő német cég a víz alkalmazására, mint az egészségtudatos életstílus nélkülözhetetlen elemére tekint.

A LifeSpa család átformálja fürdőszobáját, az egészségcentrikus, emberközpontú koncepció egységesíti a holisztikus fürdőtervezést, a fürdőszoba berendezésével.

 

 

 

Így válik fürdőszobája az egészség, egy saját spa és egy fürdő palotájává. Kényeztesse magát kontraszt zuhannyal, relaxációs fürdővel, masszírozza testét vízzel, hogy fokozza életenergiáját és hozzájáruljon közérzete javításához, energiáinak növeléséhez az aquaMart fürdőszoba szalonokban vásárolt termékekkel.

A Dornbracht Vertical Shower rendszerének használatával a vízcseppek lágyan ölelik körül testét, a legyezőszerű vízkép célzottan frissítheti fel testének nyaki vagy a lumbális területeit, illetve hátának csigolyáit. A masszázs oldja a merevséget, a feszességet, segít kialakulásuk megelőzésében.

 

 

 

A Dornbracht fókuszában hagyományos kínai orvoslás, az akupresszúra és a gyógymód tapasztalatai állnak. Hatására megnövekszik a vérbőség az izmokban, serken az energiaellátás. A feszültség és stressz eltűnik, a test természetes védelme aktivizálódik. A vízi masszázst hason vagy háton, fekvő helyzetben, fűtött felületen is élvezheti. A különböző vízsugarak, a vízmennyiség, valamint a váltakozó vízhőmérséklet kombinációja kiegyensúlyozó, élénkítő és lazító hatást kölcsönöznek.

 

A Dornbracht termékeiben az arány, a pontosság, a progresszivitás, az egyediség és a megjelenés ötvöződik. A formák arányai kiegyensúlyozottak, harmonikusak és precízek, a gondos kézi megmunkálás érzékelhető minden részletben.

 

 

 

Vaia szerelvénycsalád formáit az eklektika inspirálta, a prémium minőségű szerelvényei ötvözik az eleganciát a tökéletes praktikummal. A kifolyók lágyan simulnak fürdőszobájának enteriőrjébe.

 

 

 

 

 

A kivételes, sötéten matt, lágy platina felületű csaptelepek akár egy selymes érintés, melegséggel telt helyiséggé avatják fürdőszobáját. Az érintésmentes rendszernek köszönhetően éteri világban lebeghet: a láthatatlan automatika magától indítja el a vizet, majd állítja le. 

Érdemes az Aquamart-ot választani!

Minőség

Legyen az életre szóló minőség fürdőszobája része

Stílus

Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust világmárkáink közül

Szakértelem

3D tervezés és több évtizedes tapasztalat a burkolatok, szaniterek és csaptelepek világában

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.