A fehér kerámia (zafír)kék arca - Mart : Mart

A fehér kerámia (zafír)kék arca

A kerámia és a szaniterkerámia 2017-ben már mindenki számára ismert fogalmak. Tudjuk, látjuk és tapasztaljuk – napi szinten -, hogy a szaniterkerámiák rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkeznek: tartósak, higiénikusak és talán egyre többünk számára érdekes az is, hogy újrahasznosíthatók. De fontos, sőt egyre fontosabb kérdés a design is, hiszen az alapokkal már nem elégszünk meg, a fentiek mellett legyen látványos is a fürdőszobánk! A vizuális érzékenységünk finomodása a gyártókat is arra sarkallja, hogy újabb technológiákat fejlesszenek és kiszolgálják a szépség iránti igényünket is – többek között ennek eredményeként született meg a Laufen újítása, a SaphirKeramik, amely öt évnyi fejlesztés munkája.
Nem elmélyedve a technikai részletekben fontos megjegyezni, hogy a legfejlettebb technológiák is csak kb. 7-8mm-es sugarú élek kialakítását tették lehetővé, de ezzel a gyártási módszerrel és alapanyaggal már 2mm is elérhető, így rendkívül vékony falú, de igen tartós, robosztus termékek készülnek a cég gyáraiban. Nem elhanyagolható szempont, hogy az alapanyag olyan ásványi összetevőt is tartalmaz, ami a természetben a zafírt alkotja – innen a SaphirKeramik név -, ezért a tartósság is garantált. A ma kedvelt, akár extrém beépítési módok kedvelői is választhatják a Laufen termékeit, hiszen akár pultra ültethető, akár fali rögzítésű változat esetében is a SaphirKeramik alapanyagú mosdók súlya kisebb hagyományos társaikénál.
 

Miután az alapanyag és a technológia adott volt, az előnyök pedig egyértelműek lettek a felhasználók számára is a cég két innovatív tervezővel, Konstantin Grcic-el és Toan Nguyen-el kezdett együttműködést, akik az anyag potenciálját karcsú, de mégis szuper erős formák létrehozására használják fel. És gondoltak az igazán dizájnérzékeny vásárlókra is, hiszen a Kartell by LAUFEN kollekció piacra dobásával nemcsak az egyik legismertebb tervezőpáros, Ludovica+Roberto Palomba koncepcióját vitték gyártósorra, de nem  tűrték a designt csorbító technikai kompromisszumokat sem: olyan mosdót alkottak, amely speciális, rejtett lefolyóval és láthatatlan túlfolyóval készül.

 

www.mart.hu/lakossagi www.aquamart.hu

#mart #aquamart #laufen  #szaniter #kerámia #mosdó #saphirkeramik #design #technológia #kartellbylaufen #palomba

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.