FINION – kifejező, stílusos és prémium - Mart : Mart

FINION – kifejező, stílusos és prémium

A Villeroy & Boch gyár legújabb, Finion névre keresztelt családja már minden tekintetben valódi prémiumot nyújt – kifinomult formavilágot Patrick Frey tervei alapján, különleges anyaghasználatot a TitanCeram anyagnak köszönhetően, rengeteg variációs lehetőséget a fürdőszoba terveinek megalkotása során és ezek által kiválóan megfelel a mai világ legkifinomultabb életstílus-elvárásainak is.
Az akár falra szerelhető, akár be- vagy ráépíthető mosdók a legmodernebb TitanCeram-ból készülnek, amely a hagyományos szaniter-kerámiáknál jóval tartósabb, ellenállóbb alapanyag és ezáltal precíz formázást, tisztán definiált sarkok és vékony, de ellenálló élek kialakítását teszi lehetővé. A prémium fürdőszobai termékek ideális alapanyaga, mely kellő szabadságot ad a tervezők ötleteinek megvalósításához.
A széria szabadon álló kádja a szabadalmaztatott Quaryl anyagból készül, amely lehetővé tette, hogy filigrán kinézetű, mégis biztonságos, tartós darab, egy igazi műalkotás születhessen. A diszítőelemként is használható világítás megoldásnak köszönhetően a kád szinte lebeg a térben – egy valódi mestermű!
Az egész széria, így a bútorok esetében is kiemelt szerephez jut a tartós és takarékos LED világítás. A polcok hagyományos megvilágítása mellett egy beépített fényforrás a fal irányában is világíthat, dekoratív fényként teremtve kellemes hangulatot a térben, amely akár a mosdószekrényen és a fürdőszobai tükrön is megismétlődhet. A technikai részleteket kedvelők is megtalálják kedvencüket, hiszen a polcok és fali szekrények esetében beépíthető egy vezeték nélküli mobiltöltő is, és a tükrök Bluetooth®kapcsolatos beépített hangszórókkal vagy akár páramentesítő funkcióval is rendelhetők.
#aquamart #mart #burkolat #szaniter #villeroy&boch #finion #titanceram #quaryl #világítás #kifinomult

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.