Jika - Mart : Mart

Znojmóban 1878-ban, Európában elsőként, létesült a kerámia árut készítő Ditmara gyár, melyet az Oszták – magyar kir. hadsereg nyugalmazott századosa, dr. Rudolf Ditmar alapított. Itt elsősorban edényeket és népi hagyományos majolikát gyártottak.

A gyár alapítójának elhalálozása után csak egy egész negyed évszázad elteltével (1920-ban) a Ditmar – Urbach társaság új tulajdonosai vezették be a tűzálló agyagból készült  mosdók, kádak és mosogatók gyártását. Az 1945-ös évi államosítás után a társaságból alakult a Znojmoi Kerámiai Vállalat, amely az elkövetkező ötven évben a régió egyik legmodernebb üzemeként működött. A  Znojmoi Kerámiai Vállalat1995-ben került a Keramik Holding Laufen társaság tulajdonába, amely a Dél-csehországi Kerámia Bechyně-nek is a tulajdonosa. Még ebben az évben került bejegyzésre a szaniter keramika JIKA termékmárka megjelölés.

A Roca spanyol társaság 1999-ben az üzemet átvette a Kramik Holding Laufen – től, így a Jika az anyavállalat aktivitásának köszönhetően a világ legnagyobb szaniter kerámia gyártójának részévé vált. A Cseh Köztársaságban 1999-től a Roca cég érdekvédelmét és a Roca, Laufen és Jika termékmárka képviseletét a Laufen CZ s.r.o. látja el.

Cubito Pure

Modern egyenes formavilág, letisztult dizájn jellemzi a Cubito Pure családot. A kézmosótól kezdve megtalálható többféle méretben mosdó és duplamosdó is. A Wc és bidé kombinációjánál is a szögletes formavilág érvényesül. A szanitereken kívül megtalálhatók a bútor kombinációk is amik mind a mosdók alá, mind pedig önálló szekrények formájában mutatkoznak meg. A Walk In üvegfal rendszerek exkluzív megjelenést kölcsönöznek a fürdöszobájának. Emellett zuhanykabin és zuhanyajtó is megtalálható széles választékban. Végül találunk még csaptelepeket – egyedi kocka formavilágukkal – illetve kádakat és kiegészítőket, amik teljessé teszik  a Cubito Pure családot.

Érdemes az Aquamart-ot választani!

Minőség

Legyen az életre szóló minőség fürdőszobája része

Stílus

Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust világmárkáink közül

Szakértelem

3D tervezés és több évtizedes tapasztalat a burkolatok, szaniterek és csaptelepek világában

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.