Minden dimenzióban tudunk megoldást ajánlani! Akár már 4D-ben is! - Mart : Mart

Minden dimenzióban tudunk megoldást ajánlani! Akár már 4D-ben is!

2017 egyik legerősebb trendje volt, de az idei Cersaie után egyértelművé vált, hogy kis átalakulással az irányzat továbbra is meghatározó marad: a térbeli, vagy egyszerűbben a két dimenzióból kilépő, 3D-s burkolatok.  A korábbi exkluzív környezetekből a hétköznapjainkba is beszivárgott – már nem csak középületekben, szállodákban, kiállítótermekben találkozhatunk vele, hanem saját fürdőszobánkban is alkalmazhatjuk, hiszen minden eddigi divatnál látványosabban van jelen.
   
Az igazán bátrak alkalmazhatják a lakás többi részén is, hiszen a különleges méret- és mintaválasztékban  mindenki találhat olyan kollekciót, amibe első látásra beleszerethet.  
És jó hír, hogy más az ár sem lehet akadály, hiszen a gyártók technológia fejlődésének eredményeként már a közepes árszínvonalú termékek között is léteznek különleges 3D burkolatok.
   
Aki igazán divatkövető, vagy akár -diktáló szeretne lenni, válasszon a geometriai mintájú lapok közül, de bármire is essen a választás, ezeknél a termékeknél különösen igaz: a kevesebb több! Ne essünk túlzásba és mindenképpen harmonizáljuk a különböző burkolatokat, hiszen a többféle felületű (és a mintázat mellett itt még a felületképzés is fontos tényező), méretű burkolólapok könnyen zavaró, vibráló hatásúak lehetnek.
   
 

És arról se feledkezzünk meg, hogy a tervezés ezen burkolatok esetében kiemelten fontos, hiszen legyen bármilyen profi is a burkoló csapat, ezeket a lapokat pontosan kell illeszteni, nem lehet egyszerűen vágni de a felülethez kapcsolódó egyéb berendezések helyét is előre meg kell határozni! Ebben is szívesen segítünk, kollégáink várják a kihívásokkal teli feladatokat! www.mart.hu/lakossagi www.aquamart.hu

#mart #aquamart #burkolat # szaniter #3d #trend #cersaie #marcacorona #impronta #italgraniti #ragno #mosaic

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.