Paradyz - Mart : Mart

MIT JELENT a PARADYZ MÁRKANÉV?

A Parady Csoport több mint huszonöt éves fennállása alatt világos, felismerhető stílust hozott létre. Termékeik kitűnnek modern formavilágokkal, a gondosan kidolgozott részletekkel, továbbá a komplett fali csempe-járólap kollekciók széles választékával, valamint a sokféle díszítő elemmel. Ez gyakorlatilag végtelen lehetőséget biztosít a belső terek sajátos jellegű kialakítására.

Nagy súlyt fektetnek a modern technológiára – Lengyelországban első gyártóként dobtak piacra olyan termékeket, mint az: üvegesített felületű, fagyálló járólap, a félig polírozott gres lap, rektifikált lap, de mindenek előtt az innovatív digitális technológiával nyomtatott díszített lapok. Ajánlatukban abszolút újdonságnak számítanak az ügyfél speciális, egyedi megrendelésére gyártott, nagyformátumú üveg dekorációk.

Az öt gyártóüzemükben (mindegyik a Lódzi Speciális Gazdasági Övezet területén található) a legmodernebb gépparkon gyártják termékeiket, valamint a legfejlettebb és a szigorú, Integrált Vállalatirányítási Rendszerek Politikáján alapuló minőségellenőrzésnek alávetett technológiát használják, ami magában foglalja az ISO 9001:2008 Minőségirányítási Rendszert, az ISO 14001:2004 Környezetgazdálkodási Rendszert, valamint a PN-N 18001 és az OHSAS 18001:2007 Munkavédelmi Irányítási Rendszere.

Érdemes az Aquamart-ot választani!

Minőség

Legyen az életre szóló minőség fürdőszobája része

Stílus

Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust világmárkáink közül

Szakértelem

3D tervezés és több évtizedes tapasztalat a burkolatok, szaniterek és csaptelepek világában

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.