Ragno-Párbeszéd a belsőépítészekkel! - Mart : Mart

A Ragno márka az egyik legfontosabb szereplője az olasz kerámiacsempeipar fejlődésében és sikerében a világon.

A RAGNO 1949 óta meghatározó márka az olasz hidegburkolat gyárak élvonalába. Termékei valós és azonnali megoldást kínálnak, stílusa követi a belsőépítészeti irányzatokat. Burkolatainak hangulata ugyanakkor időtálló eleganciát sugall.

Több, mint 100 termékcsalád között könnyen megtalálja, az igényes eleganciát, a nemes klasszikusat, a fiatalos színeket. Nem utolsó sorban a természet kínálta, kő, márvány, cement, fa, felületeket. A kiváló minőség, a folyamatos megújulás teszi ismerté és népszerűvé a RAGNO márkát. a gyár évente 2 alkalommal mutat be új fejlesztésű kollekciókat.

Termékeik a magyar piacon 1986 óta folyamatosan jelen vannak, elsősorban az ár érték arány és a sokszínűsége miatt kedveltek!

További burkolat márkák az Aquamart-nál

Fürdőszobánk életterünk legbizalmasabb részét képezi, ezért az Aquamart fürdőszoba szalonjainkban megtalálható termékeink nem csak elegánsak, de stílusuk által kifejezheti világát és önmagát.
Prémium burkolatainkkal, szanitereinkkel és csaptelepeinkkel olyan fürdőszobát alakíthat ki magának, ahol minden nap az időtlen stílus fogadja.

Érdemes az Aquamart-ot választani!

Minőség

Legyen az életre szóló minőség fürdőszobája része

Stílus

Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust világmárkáink közül

Szakértelem

3D tervezés és több évtizedes tapasztalat a burkolatok, szaniterek és csaptelepek világában

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.