Színes kollekciók - Mart : Mart

Színes kollekciók

Mielőtt bárki is azt gondolná, nem váltunk divatbloggá, bármennyire is ezt sugallhatja legutóbbi pár bejegyzésünk főcíme. Illetve talán annyiban, hogy figyelemmel kísérjük a trendeket a fürdőszobák világában, így nem tudunk elmenni a tény mellett, hogy a megszokott kerámia színek mellett is megjelennek a színes berendezések, de most a talán még szokatlanabb csaptelep színekről lesz szó. Mert a belsőépítészet térhódításával és az igények változásával egyre többen keresnek egyedi termékeket, és ki tudna több különlegességet ajánlani az AXOR-nál?
A prémium megoldásokat kínáló gyártó egyik hitvallása az egyediség támogatása. Az egyediségé, ami nem merül ki abban, hogy termékeik mindig az adott megrendelőnek készülnek. Bátran szárnyalhat a fantázia, hiszen a választékban bőven találhatunk olyan termékeket, amelyekkel személyiségünket is kifejezhetjük. És önkifejezéskor ma már szerencsére nem csak a fürdőszobán belüli elhelyezésre és a formavilágra kell gondolnunk, hanem a színek is segítségünkre lehetnek. Polírozott rozé-arany, nikkel, csiszolt vagy polírozott bronz, fekete-króm és még sok más szín – bármi lehetséges!
 

Lakásod egy igazi önvallomás, egyediséged tükre? A hatalmas AXOR választékból nem lehetetlen megtalálni a legmegfelelőbb terméket, de előfordulhat, hogy az egyedi építészeti megoldások miatt apróbb módosításokra lehet szükség. A gyártó technológiai hátterét kézműves hagyományokkal ötvözve születhet meg a tökéletes megoldás, ahol valóban manufakturális módszerekkel, de a legmodernebb technológiával készül el a saját terméked. Garantáltan egyedi!

www.mart.hu/lakossagi

www.aquamart.hu

#mart #aquamart #fürdőszoba #burkolat #szaniter #axor #hansgrohe #egyedi #csaptelep #manufaktúra

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.