A szürke 50+ árnyalata - Mart : Mart

A szürke 50+ árnyalata

Vitathatatlan, hogy az utóbbi években egyértelműen mindent visz a szürke. A divatvilágtól kezdve a fürdőszobai trendekig, textileken, építőiparban, festékeken, kiegészítőkön – mindenhol megjelenik. Nem is gondoljuk, hogy mennyi árnyalata létezik: a sima fekete és fehér keverékében is rengeteg, de ezen felül meghatározóak a kékes, barnás vagy akár zöldes szürke árnyalatok is – tehát ötvennél biztosan többről beszélünk!
És ne gondoljuk, hogy könnyű ezeket párosítani egymással, hiszen mint minden szín esetében, a szürkénél is más hatás érhető el az árnyalatokkal – modern vagy akár klasszikus, ipari vagy vintage hangulatot is varázsolhatunk, ha jól választunk a színkártyáról. De a burkolatok világában is évről-évre találkozunk a szürke dominanciájával. Megunhatatlanok a beton, cement hatású lapok és ezek különböző méretei a normál 30 vagy 60cm-től egészen az óriás 240-320cm-es változatokig. Vagy ellenpéldának ott vannak a kisebb, akár 7×28 vagy 21×18-as méretű cementlapokat utánzó, akár hatszögletű burkolatok is. És a cement, kő, beton hatású minta mellett a márvány és a gránit  továbbra is hódít, a szürke szín pedig ezeknél a mintáknál is nagyon keresett.
Az, hogy a szürke sokak szerint nyomasztó vagy unalmas, inkább a szín élettani hatásaival lehet kapcsolatban. A rejtőzködők színének nevezik, az üzleti élet alaptónusa, iparinak, nyersnek tartják, pedig az egyik legszéleskörűbben alkalmazható szín. Önmagában elég kevés enteriőrben szerepel, inkább jó alap, háttér vagy kiegészítő, nagyon jól kombinálható intenzív színekkel, például sárgával, kékkel vagy vörössel is. Találjátok meg a megfelelő színhőmérsékletű szürkét és alkossatok kedvetekre izgalmas színpalettákat – szürke alapokra építve! Szívesen segítünk, burkolatválasztékunk garantáltan jó alap az alkotáshoz.
#mart #aquamart #burkolat #szaniter #szürke #cement #beton #50árnyalat

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.