(T)rend a lelke mindennek! - Mart : Mart

(T)rend a lelke mindennek!

Nem is gondolnánk, de sokkal fontosabb mindennapjainkban a trendek elemzése, vizsgálata, és esetenként követése is – bár sokan azok diktálásában hisznek – annál, mint hogy egy legyintéssel csak hóbortnak vagy divatnak bélyegezzük azokat. A lányok biztosan emlékeznek az Ördög Prada-t visel c. film jelenetére, amelyben a főhős kék színű turkálós pulóverjéről is kiderül, hogy azt az éppen kinevetett egyeztetéshez (és itt a trend!) hasonlóan évekkel ezelőtt ugyanabban a szobában jelezték előre….

De mi a helyzet a fürdőszobákban? Megkönnyítjük a dolgotokat, és a nemzetközi trendekből csemegéztünk, hogy Nektek már ne kelljen várni arra, hogy kis késéssel megérkezzen Kelet-Európába is a sok új irányzat.

Kezdjük rögtön a legfontosabbal: a fürdőszoba felértékelődésével. Mostantól a fürdő már nem csak a reggeli készülődés, tisztálkodás helyszíne. A relaxáció, a felfrissülés, a szépítkezés kerül előtérbe és  ezzel párhuzamosan az alapterület is megnő – a felújításnál érdemes elcsípni egy kis teret a szomszéd szobából, gardróbból vagy padlástérből. Vessünk be térnövelő trükköket is, mondjuk költöztessük a mosógépet a konyhába,  pincébe vagy használjunk nagy méretű padlólapokat a tágasság illúziójához!

Természetesen a fehér, a szürke és a földszínek továbbra is jelen lesznek a fürdőkben, de érdemes egy stílusos csavarral színt csempésznünk az enteriőrökbe. Nyugodtan válasszunk monokróm, de mintás burkolatot vagy valamilyen kiegészítő színt pl. mozaik formájában a letisztult felületek közé. És ne feledkezzünk meg a fáról sem, ami már nem csak a padlón, de a falon is divatos lesz, ha skandináv, vintage vagy igazán modern fürdőt szeretnénk!
Az örök divat továbbra is hódít: a márvány. Bár a legtöbben a klasszikus stílushoz kapcsolják a márvány felületeket, de legalább olyan jól mutat letisztult, modern enteriőrökben is, főleg ha nagyobb méretű lapokat választunk. Nem kell rögtön lenullázni a felújítási keretet, mert ma már a kerámia burkolatok megtévesztően tökéletes márvány hatást mutatnak – töredék áron.
Egyes gyártók már így nevezik a termékeiket is, de a jövőben már ez sem hat túlzónak: érkeznek a zuhanytemplomok! Estőztető zuhanyfejek, oldalzuhanyok és rengeteg komfort megoldás a termékekben, plusz különleges építészeti kialakítások, pl. ülőpadok, rejtett falfülkék, padlószintbe épített zuhanytálcák és láthatatlan üvegkabinok együtt adják a tökéletes végeredményt. Tervezésüknél tilos 100cm alatti területben gondolkodni!
Évek óta kiemelet szerep jut a fürdőszobák és a lakószobák összekötésének, tehát már nem egy teljesen zárt, faltól falig hidegburkolattal fedett helyiség az igazán látványos fürdő. De még egy ilyen térbe is kellenek a WOW-faktorok, vagyis olyan termékek, amik rögtön vonzzák a tekintetünket és ránézésre is különlegességet sugallnak. A leggyakoribb és továbbra is a legdivatosabb ilyen termék a szabadon álló fürdőkád, amely készülhet akrilból, öntött márványból vagy akár zománcozott acélból is, garantáltan hozza a WOW érzést!
És végül a világot behálózó technikai fejlődés sem maradhat ki a fürdőszobák világából. Legyen szó akár a tükör szabályozható fényerejű és színhőmérsékletű (!) LED világításáról, mozgásérzékelővel ellátott berendezésekről, szuperintelligens WC-kről vagy a távirányítóval vezérelhető formatervezett elektromos fürdőszobai radiátorokról, a technológia fejlődést nem lehet elkerülni. És nem is kell, mivel ezek a termékek nem kizárólag egyediségük, hanem előremutató gyártási megoldásaik miatt is megérik az árukat. Gondoljunk csak azokra az időkre, amikor a hibrid vagy elektromos hajtású autókra még tízből kilenc ember csak mosolyogva legyintett, ma viszont már tízből kilenc szívesen vezetne egyet – csak hogy egy férfiasabb példával zárjuk bejegyzésünket!

 

www.mart.hu/lakossagi

www.aquamart.hu

#mart #aquamart # burkolat #szaniter #trend #fürdőszoba #relax #tervezés #márvány #zuhany #szabadonállókád #tech

 

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.