Trend - Mart : Mart

A szépség felfedezése egy élethosszig tartó kaland – szól a Trend Group szlogenje.

A céget 2000-es alapítása óta szakmai berkeken belül a piackutatás, az új trendek és termékfejlesztés éllovasaként tartják számon. Olyan szereplőnek, amely sikerrel egyesíti az olasz hagyományokat, ízlésvilágot, és a manapság keresett dinamizmust, ötletességet. A világ számos híres dizájnerével működnek együtt. Évente másfél millió üvegmozaik-burkolatot és 800 millió négyzetméternyi egyéb burkolatot értékesítenek több mint ötven országban.

Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai piac kiszolgálásához minket választottak.

Jó érzés olyan cég partnerének lenni, amely kifogástalan minőségű, roppant ízléses és ötletes termékekkel van jelen a piacon – s teszi mindezt környezettudatosan. Hiszen még sehol nem volt a zöld gondolat divatja, amikor a Trend Group csapata deklarálta: termékeiket eleve úgy tervezik, hogy azok tartósak legyenek, és a gyártás során a lehető legtakarékosabban hasznosíthassák a nyersanyagokat. Számos folyamathoz újrahasznosított alapanyagot használnak, ezek aránya eléri a 78 százalékot!

Hogy mit jelent mindez Önnek? Igényes otthont, kényelmet, harmóniát.

Álmodjon akár természetes, akár extravagáns, visszafogott vagy dinamikus színvilágú otthonról, biztos lehet abban, hogy a Trend Group termékeiből választva hamar megtalálja a vágyott életérzést. Ebben felkészült, profi csapatunk is segítségére lesz.

Egy dologra azonban készüljön fel, ha ellátogat hozzánk: nem lesz könnyű a választás. A szín-, forma-, és alapanyagskála az első perctől kezdve minket is elbűvölt. Folyamatosan tapasztaljuk eleinte olykor bizonytalan vásárlóink lelkesedését, nyitottságát, elégedettségét amikor ráébrednek: az AquaMart révén száz százalékban megtalálják azt a terméket, amely róluk szól.

Akár pontos elképzelése van, akár csak az életérzést tudja még csak megfogalmazni, jöjjön el, és bízza ránk magát! Tapasztalt értékesítőink vezetik majd az úton, amelynek végén biztosan megtalálja azt a terméket, amelynek jóvoltából otthona éppen olyan hangulatú lesz, mint amilyet megálmodott.  Amelynek révén önmaga lehet. Lakása minden egyes négyzetméterén.

Érdemes az Aquamart-ot választani!

Minőség

Legyen az életre szóló minőség fürdőszobája része

Stílus

Találja meg az Önhöz legjobban illő stílust világmárkáink közül

Szakértelem

3D tervezés és több évtizedes tapasztalat a burkolatok, szaniterek és csaptelepek világában

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.