Újra divat a maxi! - Mart : Mart

Újra divat a maxi!

Azt nem tudjuk pontosan, hogy a divat világában oly kedvelt miniket valóban felváltották-e a maxik, de a burkolattrendek egyértelműen jelzik, hogy a nagyméretű lapok irányába mozdulnak a nemzetközi tervezők és ezáltal a burkolatgyártók is. A címben található mondat azonban csak félig helytálló, mivel a méretek növekedése csak az alapterületre igaz, a burkolólapok vastagsága ezesetben is folyamatosan csökken – 2017-ben már nem lepődünk meg a 240x120cm-es, de mindössze csak 6mm vastag lapokon sem. És ez a méret jelenleg a nagy lapok világában még átlagosnak számít, hiszen találkozhatunk akár 160x320cm-es lapokkal is.
A fenti méretű lapok kezelése és burkolása is nagy figyelmet igényel, de a végeredmény igazán különleges lesz! Fontos, hogy hagyományos burkolóanyagokkal és technológiával ne is próbálkozzunk az ilyen lapok esetében, midig kérjünk segítséget az értékesítő kollégáktól, akik a szükséges segédanyagokkal kapcsolatban is rengeteg hasznos tanácsot adnak majd. Figyelem! Segítségre a szállításnál is szükség lesz, mivel ezek a lapok legalább „kétszemélyesek”, leginkább több…
 

Az ilyen és hasonló dimenzióval rendelkező burkolatok esetében mindenképpen belsőépítész vagy lakberendező segítéségre lesz szükség – ők tudják, hogy mekkora térben tud érvényesülni egy-egy ilyen extra méret, vagy akkor szebb-e a lap, ha a mintája folytonos vagy esetleg tükrözött. Ugye mennyi apró részletre kell figyelni?! De megéri, hiszen az eredmény lélegzetelállító!

 

És hogy mennyire igaz a mondás, miszerint a méret a lényeg? Ha arra gondolunk, hogy a megszokott kültéri burkolási módok helyett ma már 2cm vastag burkolólapokkal is fedhetjük teraszunkat, kocsibeállónkat, egy közületi épület külső tereit vagy használhatjuk otthonunkban lépőkövekként is, akkor maximálisan! És azt se feledjük, hogy ezek a lapok nem csak szépek, hanem kiválóan bírják az extrém igénybevételt is és belsőépítészünk is hálás lesz választásunkért, hiszen ezen burkolólapok beltéri elemeivel a nappaliban elkezdett burkolatot végteleníthetjük, a teraszon, a medence mellett, a fűben…

www.mart.hu/lakossagi

www.aquamart.hu

#mart #aquamart #burkolat #szaniter #mega #maxi #impronta #italgraniti #ragno #marcacorona #paradyz

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy foglaljon időpontot szalonunkba!

Látogasson el személyesen 10 Aquamart szalonunk bármelyikébe! Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önhöz legközelebbi szalont és a preferált időpontot. Adatai megadásával pedig már személyesen várják majd szalonunkban.

Térjen be hozzánk, győződjön meg kollégáink szakértelméről és engedje, hogy magával ragadja az időtlen stílus élménye.